Ja jälleen kerran Humble Bundlea… Tällä kertaa tarjous alkoi yhdellä pelillä, johon bundlen nimikin perustuu: Voxatron Alpha. Kyseessä on Voxatron-nimisen pelin alphaversio, eli kyseessä ei ole valmis versio, vaan kehitysversio. Diili kuitenkin on, että pelin kun on kerran ostanut, kuuluu kaikki tulevat päivitykset mukaan.

Noin päivä bundlen julkistamisen jälkeen lisättiin pakettiin 2 muuta peliä, Blocks That Matter ja The Binding of Isaac, jotka saa jos maksaa enemmän kuin muut ovat keskimäärin maksaneet (kirjoittamishetkellä 4.35 dollaria). Ja jos historia bundlejen osalta toistaa itseään, ei tämä jää tähän vaan lisää pelejä on luvassa. Luonnollisesti jo bundlen ostaneet saavat myös mahdolliset jälkikäteen lisätyt pelit ilman lisäkustannuksia. Voxatron ei ole valmis peli, joten sille ei ole Steam-koodia, mutta The Binding of Isaac ja Blocks That Matterin saa lisättyä Steamiin.

Kuten edellistenkun bundlejen kanssa, muistathan että vaikka voit maksaa kuinka paljon (tai vähän tahansa), alle dollarin ostot tuottavat itseasiassa Bundlen osapuolille tappiota, joten tee päivän hyvä työ ja maksa edes se pienin summa jolla kukaan ei jää häviölle.

Humble Bundlen löydät osoitteesta http://www.humblebundle.com/