Jep jep, ei ole blogin pitäminenkään helppoa. Tai ainakaan itsestäänselvyys. Google on merkinnyt sivuston haitalliseksi, se tuppaa hieman haittaamaan näkyvyyttä ja saa ihmiset kääntymään pois sivuilta… Jonkun aikaa tutkittuani uskon löytäneeni syyn tähän ja kyseessä oli kuin olikin pätkä päivittämätöntä koodia, jonka kautta on pystynyt ujuttamaan JS-Redirector-koodia tiedostoon, aiheuttaen hälytyskellojen soinnit. Asia on nyt korjattu, mutta valitettavasti tämä vaatii uuden teeman tekemisen tai löytämisen. Tämä nykyinen olkoon siis todellakin vain placeholder-teema, ainakaan se ei tarjoa pöpöjä eikä tyhjiä sivuja. Luulisi myös Googlen olevan tyytyväinen, tosin jossain luki, että sivuston turvallisuuden uudellenkäsittelyyn saattaa mennä viikkoja. Auts… palataan astialle kunhan jotain fiksua leiskaa löytyy.

Edit: Ainiin, mainostuloihin tämä ei vaikuta, ainakaan vielä, mutta sivuston mainostus Google-hakujen yhteydessä on jäädytetty. Hallaa tekee, vaikka ns. sponsoroiduilla rahoilla tätä sivua siellä mainostetaankin.