Noniin, jonkin aikaa sai artistijulkaisuja odotella mutta vihdoinkin ne on tiedossa. Ei sillä, että esiintyjäkaarti olisi ollut mikään estävä tekijä osallistua Jurassic Rockiin, mutta yllättävän kauan kesti että nimiä kerrottiin julki. Henkilökohtaisesti sydäntä lämmittää kieltämättä Proteus. En muista kuvittelinko omiani 2h yöunisilmillä lukiessani, mutta muistan lukeneeni jostain että tanssimusiikille tulisi oma lava? Noh, oli miten oli, ei voi valittaa 🙂 Ainiin ja älä tee kuten allekirjoittanut ja jätä päätöstä viimeiselle päivälle, varsinkaan jos haluat majoitusalueelle. Reppu täynnä juomia ei ollut kiva mennä jonoon ja kuulla ”ei mahdu enää, kaikki leirintäliput on myyty jo”… Onneksi hetken päästä otettiin vielä lisää ihmisiä sisään ja pääsin itsekin nauttimaan leirintäalueen ihanuuksista, mutta tänä vuonna hankin kyllä liput etukäteen Selmun verkkokaupasta. Ja Spotifystä voi kuunnella ennakkoon minkä tyylistä musiikkia on luvassa: Jurassic Rock 2012 -soittolista.

Ohessa vielä kopiopastaa virallisilta sivuilta.

Mikkelin Visulahdessa 10.-11.8.2012 juhlittavan kuudennen Jurassic Rockin ohjelma on yhtä vajaa valmis, kahden päivän liput myynnissä nyt!

Kuudennen Jurassic Rockin ulkomaalaisessa esiintyjäkaartissa nähdään mm. suureen kansainväliseen suosioon noussut englantilainen Tinie Tempah. Tämä lontoolainen kahden Brit Awardin voittanut ja debyyttialbumillaan listoja valloittanut artisti julkaisi vuonna 2010 debyyttialbuminsa “Disc-Overy”. Albumista julkaistu uusintapainos näki päivänvalon Suomessa 20.7.2011 ja sillä kuultiin huipputuottajien kanssa yhteistyössä tehtyjä uusia sekä menestyneitä hittikappaleita ja vakuuttava kattaus mukana vierailevia
artisteja kuten mm. Swedish House Mafia, Kelly Rowland ja viime kesän Jurassic Rockissa esiintynyt Wiz Khalifa. Livebändin kanssa Jurassic Rockiin saapuvan Tempahin tunnetuimpia biisejä ovat singlet “Pass Out” ja “Written in the Stars”, sekä hänen albumiltaan löytyvä Swedish House Mafian kappale “Miami 2 Ibiza”, jossa Tempah vierailee.

Metallin ystäviä taas hemmotellaan, kun Jurassic Rockiin saapuu ruotsalainen, teknisenmetallin kuninkaiksi tituleerattu Meshuggah. Meshuggahin “Koloss”-albumi julkaistiin muutama viikko sitten ja se nousi Suomen virallisen albumilistan sijalle seitsemän.

Yhdysvalloista saapuva Yelawolf vierailee Jurassic Rockin keikallaan Suomessa ensimmäistä kertaa. Eminemin Shady Recordsille kiinnitetty Yelawolf, jonka ”Radioactive” -albumi ilmestyi syyskuussa 2011, kuuluu tämän hetken puhutuimpiin hiphop-tulokkaisiin. Yelawolf on tehnyt yhteistyötä Eminemin lisäksi muun muassa Diplon, Gucci Manen, Raekwonin ja Big Boin kanssa.

Muita Jurassic Rockin ulkomaalaisia esiintyjiä ovat tämän hetken Viron listaykkönen, “The Magic Gift Box” -albuminsa juuri julkaissut virolainen Iiris ja Venäjältä Jurassic Rockiin saapuva, venäjänkielinen skaorkesteri, Alaska.

Yksi ulkomaalainen artisti Jurassic Rockiin varmistuu vielä myöhemmin.

Kotimaisista bändeistä Jurassic Rockissa nähdään toukokuussa uuden “Stones Grow Her Name” albumin julkaiseva, melodista metallia soittava kemiläinen Sonata Arctica, yksi Suomen suosituimmista yhtyeistä, kesäkuussa uuden, vielä nimeämättömän albuminsa julkaiseva PMMP ja jokaisessa Jurassic Rockissa esiintynyt, keväällä “Nocebo”-albumin julkaissut lemiläinen Stam1na.

Jurassic Rockissa nähdään myös humppamusiikin edelläkävijät, Eläkeläiset, klubeilla, konserttisaleissa ja festivaalilavoilla valloittanut Kaija Koo, Suomen virallista listaa uudella “Yhdestä Puusta” -levyllään viime viikot hallinnut Jukka Poika & Sound Explosion Band ja niin ikään keväällä uudet levynsä julkaisseet Pariisin Kevät, Viikateja Herra Ylppö & Ihmiset.

Jurassic Rockia ennen on odotettavissa myös pitkäsoiton julkaisu mikkeliläislähtöiseltä, VOF-kisassa menestyneeltä Mikko Herraselta joka saapuu Jurassic Rockiin. Heidän lisäkseen Visulahden festivaalikansaa viihdyttää Jurassicissa aiemminkin tanssittanut Jätkäjätkät, ensimmäistä kertaa Jurassic Rockiin saapuva räp-artisti Juju sekä livesetin ja brittiläisen Lab4-artisti Adamin kanssa Jurassiciin saapuva, maailmanlaajuisesti tunnettu suomalainen DJ/tuottaja Proteus. Lavalle nousevat myös erittäin energisistä livekeikoistaan tunnettu Profane Omen ja LiveSavon bändikisan kautta Jurassic
Rockiin noussut, mikkeliläislähtöinen Grannies Smoking Pipes. Jurassic Rockin DJ-osaston hoitelevat YleX:n ”Parasta Ennen” -ohjelmaa vetävä Matti Airaksinen ja Airaksisen ohjelman jälkeen samalla kanavalla omaa showtansa vetävä DJ Orion. Itä-Suomen kuumimman parivaljakon, Ou Snap! DJ’s, käsialaa tulee olemaan päälavalta pauhaava Jurassicin lauantaidisco.

Jurassic Rockin kahden päivän liput (59e) ja leirintäliput tulivat myyntiin tänään klo 9.00. Lippuja voi ostaa Tiketin ja Lippupisteen myyntipaikoista, sekä Selmun verkkokaupasta. Leirintäliput myynnissä ainoastaan Selmun verkkokaupassa.

Jurassic Rockin päiväkohtainen ohjelma, alueuudistukset ja yhden päivän lippujen hinnat julkistetaan toukokuussa.

Noniin, jonkin aikaa sai artistijulkaisuja odotella mutta vihdoinkin ne on tiedossa. Ei sillä, että esiintyjäkaarti olisi ollut mikään estävä tekijä osallistua Jurassic Rockiin, mutta yllättävän kauan kesti että nimiä kerrottiin julki. Henkilökohtaisesti sydäntä lämmittää kieltämättä Proteus. En muista kuvittelinko omiani 2h yöunisilmillä lukiessani, mutta muistan lukeneeni jostain että tanssimusiikille tulisi oma lava? Noh, oli miten oli, ei voi valittaa 🙂 Ohessa vielä kopiopastaa virallisilta sivuilta.

Mikkelin Visulahdessa 10.-11.8.2012 juhlittavan kuudennen Jurassic Rockin ohjelma on yhtä vajaa valmis, kahden päivän liput myynnissä nyt!

Kuudennen Jurassic Rockin ulkomaalaisessa esiintyjäkaartissa nähdään mm. suureen kansainväliseen suosioon noussut englantilainen Tinie Tempah. Tämä lontoolainen kahden Brit Awardin voittanut ja debyyttialbumillaan listoja valloittanut artisti julkaisi vuonna 2010 debyyttialbuminsa “Disc-Overy”. Albumista julkaistu uusintapainos näki päivänvalon Suomessa 20.7.2011 ja sillä kuultiin huipputuottajien kanssa yhteistyössä tehtyjä uusia sekä menestyneitä hittikappaleita ja vakuuttava kattaus mukana vierailevia

artisteja kuten mm. Swedish House Mafia, Kelly Rowland ja viime kesän Jurassic Rockissa esiintynyt Wiz Khalifa. Livebändin kanssa Jurassic Rockiin saapuvan Tempahin tunnetuimpia biisejä ovat singlet “Pass Out” ja “Written in the Stars”, sekä hänen albumiltaan löytyvä Swedish House Mafian kappale “Miami 2 Ibiza”, jossa Tempah vierailee.

Metallin ystäviä taas hemmotellaan, kun Jurassic Rockiin saapuu ruotsalainen, teknisenmetallin kuninkaiksi tituleerattu Meshuggah. Meshuggahin “Koloss”-albumi julkaistiin muutama viikko sitten ja se nousi Suomen virallisen albumilistan sijalle seitsemän.

Yhdysvalloista saapuva Yelawolf vierailee Jurassic Rockin keikallaan Suomessa ensimmäistä kertaa. Eminemin Shady Recordsille kiinnitetty Yelawolf, jonka ”Radioactive” -albumi ilmestyi syyskuussa 2011, kuuluu tämän hetken puhutuimpiin hiphop-tulokkaisiin. Yelawolf on tehnyt yhteistyötä Eminemin lisäksi muun muassa Diplon, Gucci Manen, Raekwonin ja Big Boin kanssa.

Muita Jurassic Rockin ulkomaalaisia esiintyjiä ovat tämän hetken Viron listaykkönen, “The Magic Gift Box” -albuminsa juuri julkaissut virolainen Iiris ja Venäjältä Jurassic Rockiin saapuva, venäjänkielinen skaorkesteri, Alaska.

Yksi ulkomaalainen artisti Jurassic Rockiin varmistuu vielä myöhemmin.

Kotimaisista bändeistä Jurassic Rockissa nähdään toukokuussa uuden “Stones Grow Her Name” albumin julkaiseva, melodista metallia soittava kemiläinen Sonata Arctica, yksi Suomen suosituimmista yhtyeistä, kesäkuussa uuden, vielä nimeämättömän albuminsa julkaiseva PMMP ja jokaisessa Jurassic Rockissa esiintynyt, keväällä “Nocebo”-albumin julkaissut lemiläinen Stam1na.

Jurassic Rockissa nähdään myös humppamusiikin edelläkävijät, Eläkeläiset, klubeilla, konserttisaleissa ja festivaalilavoilla valloittanut Kaija Koo, Suomen virallista listaa uudella “Yhdestä Puusta” -levyllään viime viikot hallinnut Jukka Poika & Sound Explosion Band ja niin ikään keväällä uudet levynsä julkaisseet Pariisin Kevät, Viikateja Herra Ylppö & Ihmiset.

Jurassic Rockia ennen on odotettavissa myös pitkäsoiton julkaisu mikkeliläislähtöiseltä, VOF-kisassa menestyneeltä Mikko Herraselta joka saapuu Jurassic Rockiin. Heidän lisäkseen Visulahden festivaalikansaa viihdyttää Jurassicissa aiemminkin tanssittanut Jätkäjätkät, ensimmäistä kertaa Jurassic Rockiin saapuva räp-artisti Juju sekä livesetin ja brittiläisen Lab4-artisti Adamin kanssa Jurassiciin saapuva, maailmanlaajuisesti tunnettu suomalainen DJ/tuottaja Proteus. Lavalle nousevat myös erittäin energisistä livekeikoistaan tunnettu Profane Omen ja LiveSavon bändikisan kautta Jurassic

Rockiin noussut, mikkeliläislähtöinen Grannies Smoking Pipes. Jurassic Rockin DJ-osaston hoitelevat YleX:n ”Parasta Ennen” -ohjelmaa vetävä Matti Airaksinen ja Airaksisen ohjelman jälkeen samalla kanavalla omaa showtansa vetävä DJ Orion. Itä-Suomen kuumimman parivaljakon, Ou Snap! DJ’s, käsialaa tulee olemaan päälavalta pauhaava Jurassicin lauantaidisco.

Jurassic Rockin kahden päivän liput (59e) ja leirintäliput tulivat myyntiin tänään klo 9.00. Lippuja voi ostaa Tiketin ja Lippupisteen myyntipaikoista, sekä Selmun verkkokaupasta. Leirintäliput myynnissä ainoastaan Selmun verkkokaupassa.

Jurassic Rockin päiväkohtainen ohjelma, alueuudistukset ja yhden päivän lippujen hinnat julkistetaan toukokuussa.