No hupsista, on jäänyt blogin päivitys vähemmälle, Humble Bundle -postausta lukuunottamatta. Tässä on vietetty aikaa niin töissä kuin vapaa-ajallakin vähän entistä enemmän, muutamat nettitutut on käyty tapaamassa pariinkin otteeseen Helsingissä, terkkuja vaan heille jos lukevat. Matkustelua ja ihmisten tapaamista on luvassa kesälläkin, aikataulun ja taloustilanteen puitteissa. Assemblyt olisi ainakin käytävä läpi ja kunhan Jurassic Rockista valuu lisää tietoa niin osaisi päättää käväseekö sielläkin. Vaasa, Turku, Tampere, Hyvinkää, Lahti, Helsinki… ehkä Oulukin jos jostain kyydin saa 🙂 On tuo matkustelu tuskallisen kallista kun ei ole opiskelijakorttia, siitä huolimatta että palkkatöissä on…

Blogia koskien… kävijöitä on riittänyt hiljaisuudesta huolimatta, kiitos lähinnä ZTE Bladea koskevien postausten. Google Analyticsin mukaan helmikuussa sivuilla oli 1437 uniikkia kävijää ja tässäkin kuussa on jo 616 uniikkia kävijää ollut.

Juhannusveikkaus saattaisi kohta olla aiheellista aukaista, ehtisi ihmiset pidemmän aikaa laittaa veikkauksiaan. Sen ulkoasua tosin pitää vielä hioa, nykyinen oli valmiiksi netistä kopioitu pohja, meni ehkä vartti tietokantoineen kun sen laittoi kasaan. Pohja on siis valmiina, mutta ulkoasussa on vielä työtä.

Buzzador ilmoitti että minulla on mahdollisuus osallistua Vigo-purukumin buzzaukseeen ja tartuinkin tilaisuuteen. Purkkapusseja on nyt annettu sekä lähisuvulle että kavereille, sekä lähelle että kauas. Ehkä Focus saa vielä erään ylioppilaskirjoituksissa olevan arvosanatkin parantumaan 😉 Vigosta ja Buzzadorista juttua varmastikin vielä tämän viikon puolella. Loppuraporttikin kun pitää sunnuntaihin mennessä saada valmiiksi.

ZTE Bladesta vielä että muutamia uusia ROMeja on putkahdellut esiin ja Icecream Sandwich ROMit alkavat näyttämään jo suhteellisen käyttökelpoisilta, niistä tulee varmastikin oma artikkelinsa entisten päivittämisen sijaan.