Noniin, kävi sitten juuri niinkuin ei pitänyt käydä, eli kun oli tarkoitus lisätä kirjoittelua blogiin niin se tyrehtyi täysin… Sen verran on riittänyt töitä ettei ole juurikaan ole riittänyt innostusta kirjoitella yhtään mitään. Väsymyksen taso on aivan järkyttävä kun en ole alkuvuoden 3kk työttömyyden jälkeen pitänyt oikeastaan yhtään päivää vapaata saati viettänyt lomia. Ehkäpä jouluna ehtii hengähtää… Toisaalta kyllä himottaa saada vapaatkin rahana, sitä ei voi koskaan olla liikaa.

Aion silti pitää kiinni aikaisemmin sanomistani asioista, eli kun vaan keksin missä välissä kirjoitella uusia Android- yms. artikkeleita niin niitä tuleman pitää. Android-rintamalla itselläni on tapahtunut pienoinen muutos: kyllästyin (oi niin ihanaan) ZTE Bladeen ja hankin 24kk sopimuksella (DNA, koska Saunalahden kk-hinta oli kalliimpi, käytän toki vielä Saunalahden liittymää… DNA levätköön kirjahyllyllä) Samsung Galaxy S Plus -puhelimen. Kyseessä on melkoinen harppaus suorituskyvyssä (600 MHz vs 1400 MHz) ja kasvoipa samalla näyttökin (plus että se on AMOLED…). Mutta kyllä tuota Bladea tulee räpellettyä silti, se on oikein mukava puhelin eri ROMeilla leikkimiseen.

Työasioista ei ole kauheasti kerrottavaa muuta kuin se, ettei jatkosopimusta ole vielä kirjoitettu, eli vielä ollaan hieman tyhjän päällä sen suhteen… Toivottavaa olisi että jatkoa tulisi, tuppaa olemaan alan työt kiven alla Mikkelissä.

Muita asioita lyhyesti:

  • Tuli käytyä Virossa, nyt on hetkeksi taas juomista.
  • Ristiinan Ruunaniemessä kävin wanhojen isosten leirillä missä näki uudempia ja vanhempia tuttuja… olipa siellä pari kappaletta isosia jotka olivat omalla riparillani takomassa sanaa päähäni.
  • Firman ensimmäisessä enemmän virallisessa miittingissä myös (Vaakunassa), hieman jännitti kun sattui olemaan ”the new guy”…
  • Tietokone meni uusiksi, entisessä ei siis mitään fyysistä vikaa, alkoi vaan 5 vuotta vanhat peruskomponentit hieman tuntumaan hitaammanpuoleisilta. Viikko sitten sai täydennettyä kokoonpanon SSD-levyllä joten nyt piisaa vauhtia taas hetkeksi.
  • Ruokailutottumukset on muuttuneet hiukan, en voi sanoa että olisin mikään täysiverinen karppaaja, mutta ehkä ”hiilaritietoinen” on oikeampi termi. Tarkoituksena siis vähentää hiilihydraattien määrää ruuassa ja muissa naposteltavissa, mutta sen lupauksen itselleni tein, etten mistään sosiaalisista menoista kieltäydy minkään hiilihydraattien takia. En myöskään tykkää viineistä, eli ihan lonkero/likööripohjalla mennään kun viihteelle halutaan.
Sellasta, jospa tuo blogauspallo olisi tällä saatu taas hetkeksi pyörimään…