Ja aivan kuin puun takaa kiilaa kuukausittainen statistiikkapäivitys! Heinäkuussa kävijöitä oli 2203, elokuussa kävijämäärä nousi huimaan lukuun 2978, eli kasvua on tapahtunut, mikä on varsin mukavaa, sillä heinäkuussa tuli notkahdus alaspäin. Sivulatauksia tuli myös huomattavasti aikaisempia kuukausia enemmän, siinä missä kesä-heinäkuussa päästiin n. 4000 sivulataukseen, tuli elokuussa rikottua seuraava tonni, 5210 sivulatauksella. Hienoa 🙂

Luetuimmat jutut elokuussa

  1. ZTE Bladen päivittäminen Android 2.2 tai 2.3 -käyttöjärjestelmään (2274 sivulatausta)
  2. League of Legends: Dominion livestriimi Gamescomista (131 sivulatausta)

Mainostulot

Viime kuussa mainostuloja tuli yhteensä 7,12 euroa, elokuussa ei aivan näin hohdokkaisiin tuloksiin päästy. Elokuun vahvistamaton tulos jäi 4,90 euroon, joka on edelleen enemmän kuin webhotelli maksaa kuukaudessa, mutta ei juurikaan sen enempää. Napsautussuhde oli 0,40%.  Wordpressin hitailun vuoksi oman palvelimen hankkiminen on alkanut kiinnostaa jonkin verran, mutta toistaiseksi ilman kattavaa mainostuloa ei sellaisen hankkiminen ole minulle kannattavaa. Kun tulot alkaisivat olemaan kaksinumeroisia per kuukausi niin loppuisi tämänkin sivuston takkuilu 🙂 Kaikesta huolimatta kiitos jälleen niille, jotka ovat jaksaneet tukea blogia. Myös tilisiirrolla saa toimintaa tukea jos siltä tuntuu, tiedot saa sähköpostilla.

Mainittakoon myös että Google lähestyi 70 euron AdWords-lahjakortilla, jonka otinkin jo käyttöön. Kauheasti kokemusta ”kampanjoiden” tekemisestä ei ole, mutta tähän asti kahta eri mainostani on näytetty 5900 kertaa ja klikattu kerran. Ilmaista mainostustahan tuo on, eikä näillä mainostuloilla aleta mitään mainostamaan muutenkaan. Kovasti kiinnostaisi alkaa tekemään jonkinlaisia näytönohjain/kotelo/muu atk-härpäketestejä, mutta niihin tarvitsisi aina osat lainaava tai sponsoroiva taho… Noh, unelmia, unelmia…

Syyskuu

Tässä kuussa toteutetaan enemmän sitä mitä luvattiin viime kuussa, hyvistä Android-sovelluksista olisi kyllä paljonkin kirjoitettavaa jos joku sellaisia jaksaa vain lukea. Esimerkkeinä mainittakoon vaikkapa Google Music Beta tai Audiogalaxy.