League of Legends rikkoi katsojaennätyksiä Season One Championship striimeillä länsipuolella palloa, nyt on Season Two:n aika. Nyt Riot Games aikoo rikkoa uusia rajoja: Toisen kauden palkintopotti koostuu 5 miljoonasta dollarista! Kyseessä on ilmeisesti suurin potti tähän mennessä eSportseissa.

eSports-maailmassa on menossa hurjat kasvun ajat, ammattilaispelaajia on yhä enemmän, turnauksia järjestetään yhä useammin ja palkinnotkin vain paranevat kerta toisensa jälkeen. Nyt kun League of Legends on virallisesti Major League Gamingin, Electronic Sports Leaguen ja World Cyber Gamesin hyväksymä peli, suuri palkintopotti on Riot Gamesin mukaan vain jäävuoren huippu.

Rahalla tullaan mahdollistamaan paikalliset, maan- sekä maailmanlaajuiset turnaukset jolla League of Legendsiä pönkitetään eSports-skeneen. Uusi kausi tuo mukanaan myös viikottaiset livestriimit eri maiden turnauksista pohjois-Amerikassa sekä Euroopassa. Pitäkää siis miekoistanne ja maagisista käsistänne huolta sillä toinen kausi alkaa syksyllä!

Lähde: http://eune.leagueoflegends.com/news/league-legends-season-two-feature-5-million-prize-pool