Notkahdus

Muutaman päivän on jo elokuuta mennyt ja on siis kuukausittaisen tarkistelun aika. Kohta alkavat monella koulut ja viimeisetkin taitavat lopetella kesälomiaan, mikäli sellaisia on edes ollut… allekirjoittaneella ei ainakaan ole ollut ainuttakaan lomapäivää, mutta eipä tuo haittaa. Heinäkuussa suoritin muuton Mikkelin keskustaan joten aivan älyttömästi ei ole aikaa ollut blogia päivitellä, mutta aina silloin tällöin sentään. Kunhan viimeisetkin laatikot on saatu purettua ja Jurassic Rockissa tullut käytyä niin sitä voi ja jaksaa taas aivan eri tahtiin kirjoitella tätäkin.

Ja sitten itse asiaan. Kesäkuussa sivuilla oli 2298 uniikkia kävijää, heinäkuussa tästä tavoitteesta jäätiin hieman sillä tämä luku laski 2203 kävijään. Itse sivulatauksia oli itseasiassa huimat 15 kpl enemmän, joten keskimäärin kävijät ovat katsoneet useamman kuin yhden sivun! Wautsi wau 🙂 Kasvu on siis jämähtänyt, mutta saattaa olla, että kun lomat loppuvat niin kävijöitä alkaa taas tulemaan enemmän.

Luetuimpia juttuja olivat myös heinäkuussa ZTE Bladen päivittäminen (1959 sivulatausta) sekäAndroidiin liittyvä artikkeli mobiililaajakaistan jakamisesta (149). Myös Retropopin uusi single kiinnosti 43 sivulatauksen verran ja pilvitallennus 42 latauksen verran.

Mainostulot

En tiedä kuinka paljon muita kiinnostaa millaisia mainostuloja blogini tuottaa, mutta ehkäpä joitain henkilöitä edes. Heinäkuussa Adsense tuotti 7,12 euroa (vielä toistaiseksi arvio, ei tilillä) joka on 16 senttiä enemmän kuin kesäkuussa. Se ei aivan kata kolmea webhotellikuukautta, mutta kaksi ainakin. Näihin tuloihin riitti 22 klikkausta ja 3361 näyttökertaa. Napsautussuhde oli siis heinäkuussa 0,65% joka ei ole huono, mutta saisi olla ainakin kaksinkertainen. Tradetrackerin tai Guava Median kautta ei tullut tuloja, sillä heidän tarjoamat kampanjat ovat lähinnä tulospohjaisia, eli mainosta klikkaavan asiakkaan tulee tilata joku tuote mainostajan sivuilta jolloin saisin provision ostohinnasta. Kiitos jälleen blogia klikkaamalla tukeneille!

Elokuu

Tässä kuussa on tarkoitus kokeilla hieman tiuhempaa päivitystahtia sekä henk.koht. elämästä että esim. Youtube-videoiden ja muiden IT-artikkeleiden muodossa. Edelleenkään en ala muotiblogia pitämään… 🙂