Suomen isoimmat demo/lan/e-sports/whatever -pippalot alkavat tänään Helsingin Hartwall Areenalla ja kestävät sunnuntaihin asti. Tavanomaisten democompojen lisäksi pelataan myös todella paljon pelejä, joista uutuuksina on ainakin Heroes of Newerth ja Brink, unohtamatta Team Fortress 2, Guitar Hero, Starcraft 2, NHL 2011, FIFA 2011 yms. turnauksia. Tietenkin mukana on myös RoboWars sekä ne vähemmän nörtimmät katukoris ja korpunheitto. Pelataanpa Assyillä pokeriturnauskin. Ensimmäiset olivat huhujen mukaan ilmaantuneet jonottamaan jo ennen aamukuutta… Itse tapahtumasta valtavasti lisätietoa osoitteessa http://www.assembly.org. Aikataulu löytyy osoitteesta http://www.assembly.org/summer11/program/schedule.

Koska allekirjoittanut ei tänäkään kesänä päässyt mukaan pitää tyytyä AssemblyTV:n tarjontaan. ASMTV onkin kotona auki 24/7 mikäli poikien striimikaista vaan antaa periksi eikä takkuile (pliiiis assystriimijumala, jos olet olemassa, älä pätki tai tee nopeasta liikkeestä pikselimössöä!). AssemblyTV näkyy DNA:n kaapeliverkossa kanavalta 93 ja HD:nä kanavalta 94. Lisäksi on tietenkin tarjolla webbistriimit flashina, 512 kbps, 1 Mbps, 2 Mbps, 4-5 Mbps sekä 10-11 Mbps HD laatuisina. Itse perusohjelman lisäksi tarjolla on myös seminaareja sekä erilliset pelistriimit. Linkit striimeihin ja lisätietoa löytyy osoitteesta http://www.assemblytv.net/pages/broadcast.

Päivitys 4.8.2011 klo 11:40: Valokuvia tapahtumasta lisätään jatkuvasti mm. tänne: http://assembly.galleria.fi/kuvat/Assembly+Summer+2011/

Päivitys 4.8.2011 klo 19:45: Lisää valokuvia: http://www.joonask.kuvat.fi/kuvat/Assembly+Summer+2011/ 

Mikäli löydät lisää kuvagallerioita, kirjoita kommenttiin tai laita sähköpostia webmaster@daimaah.net niin linkitän ne tähän artikkeliin.