Juhannuskokko

Kuvan omistaa Sauli Lepola (http://mielikuvia.wordpress.com)

Siinä missä Juhannus on ehkäpä Suomen parasta aikaa, on se myös tunnetusti piikki kuolintilastoissa. Kansallista hupia loton ohessa tarjoaa jo perinteeksi muodostunut Juhannusveikkaus, jossa arvuutellaan kuinka moni suomalainen menehtyy tiellä, maalla ja vesillä. Tällaisia veikkauksia näyttäisi tänäkin kesänä olevan esim. MuroBBS:ssä ja Basson keskustelufoorumilla. MuroBBS:ssä muistelisin aikaisempina vuosina jonkun sponssanneen voittajalle palkinnon joka oli kaikkien yllätykseksi kossupullo. Only in Finland… Muistakaahan kuitenkin kaikesta leikkimielisyydestä huolimatta olla varovaisia jussina, tilastoille on mukava nauraa kunnes on itse komistamassa niitä.

Ja koska joku kuitenkin kysyy niin oma (ilmeisen optimistinen) veikkaukseni on seuraava:

  • Tiellä: 5
  • Maalla: 3
  • Vesillä: 7

Artikkelikuvan on ikuistanut Sauli Lepola, joka pitää Mielikuvia-nimistä blogia.

Päivitys: Tein oman Juhannusveikkaus 2011 -sivuston jonne voit merkitä oman veikkauksesi. Saa ja pitää levittää linkkiä eteenpäin 🙂