Maailman suurin LAN-tapahtuma

Suomen Assembly Summer on vielä puolentoista kuukauden päässä, mutta vastaavanlaisesta meiningistä pääsee nauttimaan naapurimaassa Ruotsissa, jossa järjestetään maailman suurin digitaalinen festari Dreamhack 18. – 21. kesäkuuta. Dreamhack on maailman suurin LAN-tapahtuma joka on päässyt saavutuksellaan myös Guinnessin ennätysten kirjaan. Tilaisuus on muutakin kuin pelkkiä pelejä ja turnauksia sillä paikalla on myös esim. DreamExpo, jossa on esillä uusimpia laitteita, pelejä, tarvikkeita ja vimpaimia sekä kehittäjiä, opettajia ja jopa julkkiksia. Tästä huolimatta suurin painoarvo taitaa kuitenkin olla ns. eSports-peleillä, joiden palkintorahoissa on huikeita lukuja. Lähes kaikista eSports-turnauksista on nähtävissä myös nettistriimi, joten paikanpäälle ei tarvitse vaivautua nähdäkseen propelaajien taidonnäytteitä. Mikäli striimeille tulee Dreamhackin sivuilla jokin yhtenäinen sivu, päivitän sen tähän postaukseen myöhemmin. Dreamhack Summer 2011 -sivuille pääsee tästä.

Päivitys: Ainakin jonkinlaista striimiä on tarjolla täällä: http://www.justin.tv/dreamhack

Watch live video from dreamhack on www.justin.tv