Alkaa pikkuhiljaa tuntumaan siltä, että tästä blogista tulee jonkinlainen valittamis-/asiakaspalvelupalautesivu. Käytössäni on ollut Logitechin MX Revolution joka on ehkäpä paras hiiri mihin olen törmännyt: nappuloita enemmän kuin lentokoneen ohjaamossa, parhautta MMO-peleissä kun saa kaikki tarvittavat asiat kätevästi klikkauksen päähän. Jo parin kuukauden ajan rakkaassa Revossani on alkanut ilmaantua ongelmia: tahattomia tuplaklikkauksia, raahaukset ei meinaa onnistua jne. Kaikki viittaa ns. mikrokontrollerin hajoamiseen, eli ilmeisesti johonkin komponenttiin, joka rekisteröi nuo klikkaukset. Ei kiva 🙁 Aikaisemmin olen jo yhden Revon joutunut vaihtamaan uuteen huonon akun takia.

Kyseessä on melko arvokas hiiri, jonka olettaisi kestävän pidempään, joten otin yhteyttä asiakaspalveluun jossa ilmoitin asiani. Kuittia en löytänyt mistään, mutta uskoin hiiren olevan vielä 3 vuoden takuuajan kattama. Tietojen tarkastamisen jälkeen kuulin sanat ”Lähetämme sinulle Performance MX -hiiren tilalle UPS:n kautta, jossa pitäisi mennä noin viikko”. Okei, kuulostaa hyvältä, kyseessä on kuitenkin n. 69 euron arvoinen hiiri Hintaseurannan mukaan ja saan säilyttää Revoni, vaikka se viallinen onkin. Ei se ihan yhtä hyvä hiiri ole (vähemmän näppäimiä) mutta onhan siinä mahdollisuus ladata ja käyttää USB-johdolla (muuten langaton toiminta) ja tarkempi laser jne. Ja onhan toimiva hiiri parempi kuin ei lainkaan hiirtä 🙂 Pojot Logitechille.