Noniin, nyt on Draivi Diilikin saatu startattua koulutuksella. Ensimmäinen koulutuspäivä meni lähinnä tutustuessa toisiin ja käymällä Diilin säännöt läpi. Päällimmäisenä jäi varmaankin mieleen harjoitus, jossa piti keksiä 3 asiaa joissa on LOISTAVA. Yksi asia missä en ole loistava on näiden asioiden keksiminen nopeasti :), joten yksi näistä asioista oli lepääminen. Ei ehkäpä kauhean tärkeä asia työllistymisen kannalta, mutta loistava siinä kyllä olen.

Maanantaina 4.4. alkaa sitten varsinainen työharjoittelu Savcor Tempolla. Käydään varmaankin läpi asioita jotka koskevat nettisivuja ja sovitaan tarkemmin aikataulusta. Ensimmäiset päivät menee todennäköisesti muutaman CMS-järjestelmän läpikäymiseen ja testaamiseen siihen, miten ne sopivat yrityksen ja sivujen käyttöön. Koulutusta on tiedossa lisää torstaina ja perjantaina, joten täyttä työviikkoa ei ole luvassa.