Tänään se sitten alkaa, Draivi diili – valmennusohjelma vastavalmistuneille korkeakoulutetuille. Ohjelmassa on ”Onnistumisen spirit!”. Valmennuksen pelisääntöjä, tutustumista sekä ryhmäytymistä sekä tutoreiden esittäytymiset. Ilmeisesti myös tutustutaan johonkin Optima-verkkooppimisympäristöön sekä luodaan ePortfolio HEKS. Koulutus kestää klo 9 – 16, joten maukas päivä on tiedossa.

Draivi Diili -paikaksi sain napattua Savcor Tempo Oy:n, jolle pitäisi laatia Internet-sivut kolmelle kielelle: englanti, norja ja venäjä. Voitte arvata ettei kaksi jälkimmäistä kuulu kielivalikoimaani, mutta onneksi kääntämisen hoitavat ammattilaiset :). Varsin mielenkiintoinen projekti on tiedossa siis ja melko vapaat kädet on annettu käytettävälle alustalle (vaikka yksi tietty on jo ”mielessä” heidän puolesta) ja layoutista. Lisäksi työn luonne on sellainen, että varmasti voi paljolti hoitaa etänä, mikä toki tuo sekä vapautta että vastuuta, onhan hommat hoidettava vaikka kotoa niitä tekisikin.

Koulutuspäiviä on pitkin kevättä ja ns. ”todistusten jako” tapahtuu 4.7.2011. Että sitä odotellessa.