Niin,  eihän minulla mitään Nokiaa vastaan ole, MUTTA…

Edellisessä postauksessa mainitsemani N97 Mini tuli Comes With Music -lisenssillä, johon kuului rajaton määrä musiikkilatauksia vuodeksi ja ainakin mainoslauseissa painotettiin, että tämän musiikin saa pitää myös vuoden jälkeen. En tiedä onko kyseessä silkka kusetus vai tekninen ongelma, mutta kun yritän soittaa jotain tuon lisenssin alaisen vuoden sisällä lataamaani kappaletta, saan lisenssivirheruudun eteeni joka kertoo ettei kappaletta voida lisenssoida. Anteeksi mitä?!

Musiikki-tili -sivulla näkyy selvästi, että kyseiset kappaleet ja/tai albumit on ”tilattu” tuon vuoden aikana, joten omistan siihen myös kuunteluoikeudet, myös kyseisen vuoden jälkeen. Mutta ei… sama sivu tarjoaa myös mahdollisuutta ladata kappaleet uusiksi, joten poistin vanhat tiedostot koneelta ja latasin kappaleet uusiksi, ehkä lisenssit on uusissa tiedostoissa kunnossa. Erästä Youtube-sankaria lainatakseni: NO VITTU EI!

Nokian foorumia selatessa huomaa ainakin sen, etten ole yksin ongelmani kanssa. Nooh, ei siinä kai sitten muuta kuin Nokialle viestiä että mikähän mahtaa mättää. Arvauksia vastausajalle? Viikko, ei alle, ei yli.